Leif Schrøder startede i 1976 virksomheden “Låsesmeden Schrøder”. Virksomheden ekspanderede hurtigt, og i 1994 erhvervedes endnu en virksomhed, “Byens Låseteknik” i Horsens.

I 1997 bliev virksomhederne autoriseret som Ruko Sikrings Center, hvilket er et koncept, der giver forbrugerne mulighed for skræddersyede totalløsninger til den bedste sikring af virksomhed eller bolig, elektronisk samt mekanisk.

Virksomhederne beskæftiger i alt 15 medarbejdere og råder over 11 servicevogne, der dækker et stort geografisk område – i døgnets 24 timer.

Vi er altid til rådighed, når det drejer sig om rådgivning, sikring, vedligeholdelse af eksisterende anlæg eller nybyggeri.

Vores medarbejdere deltager løbende i kurser, hvilket sikrer et højt fagligt niveau og sørger for, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen.

Virksomhederne er medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF), hvilket sikrer garanti på udført arbejde, samt Dansk Smedemester Forening (DS).

Den geografisk korte afstand mellem Kolding og Horsens betyder, at virksomhederne kan arbejde sammen og hurtigt løse både små og store opgaver/byggeprojekter.

Deltag i vores “Kundetilfredsheds undersøgelse” – klik her